Gå til hovedinnhold Gå til søk

Sponser Arctic Eagles´ sisteskanse

- Det betyr utrolig mye for meg at byens lokale kjøttprodusent sponser meg med proteinrik og sunn mat, sier Fabian Plogås.

Da vi treffer han i hockeygarderoben, har han nettopp fullført en av sine første fulle treningsøkter etter noen ukers skadeavbrekk.

– Det er deilig å kjenne at alt fungerer igjen. Vi går nå inn i innspurten på en meget god sesong, og det er viktig å være frisk og rask når kvaliken starter, sier 21 åringen fra Oslo.

De blåhvite ørnene fra Narvik leder serien med 14 poeng og har allerede vunnet første divisjon, og det med fire runder igjen å spille. Men mye gjenstår likevel før de eventuelt kan ta turen opp i den gjeveste divisjonen.

– Etter endt serie møtes de fire beste lagene i førstedivisjon hvor de to beste i neste rekke skal møte de to dårligste fra EliteHockeyLigaen, Norges øverste divisjon.
Når disse kampene er ferdigspilt vet vi hvem som får ta plass i den øverste ligaen, forklarer Fabian.

På denne reisen kan det hende det blir en aldri så liten familieduell.

– Storebroren min Herman, spiller back på Gjøvik som ligger som nummer fire i førstedivisjon, så skulle vi møtes er det mye familiære som står på spill i denne kvaliken, humrer Narvik-keeperen.

På hjelmen han holder i hånden lyser to røde Kuraas-logoer i mot oss, og hele drikkeflaske er også profilert med Kuraas-logoen.

– Etter en del avklaringer internt i klubben kom vi frem til at dette var to synlige og egnede plasser å vise frem min private sponsor. Jeg er både stolt og takknemlig over å ha Kuraas med meg ut på isen, og jeg håper jeg kan bidra til å gjøre også dem stolt som sponsor, sier Fabian.

Det har han allerede fått til.

– For oss er det både meningsfullt og moro og kunne bidra til at Fabian kan gjøre en best mulig jobb mellom stengene for byens store idrettsstolthet. Han er en skikkelig flott og sympatisk kar, og et godt forbilde for alle de yngre i hallen, sier markedssjef Kenneth Kuraas.