Innerst i Ofotfjorden, omgitt av dype fjorder og steile fjell, har Kuraas-familien drevet kjøttproduksjon siden 1926.
Med omstillingsvilje, pågangsmot og nøysomhet har de bygget en bedriftsskute som har seilt gjennom verdenskrig, jappetid og store samfunnsmessige endringer.
4. og 5. generasjon
I dag, snart 100 år etter at skuta la fra land og Ole Kuraas åpnet sin slakterforretning i et kjellerlokale i Narvik sentrum, forvaltes drømmen videre av 4. og 5. generasjon Kuraas.
![](https://kuraas.no/wp-content/uploads/2022/08/5genrasjon.jpg)
Respekt for råvaren
Fra første dag har vår egen merkevare vært båret fram av kvalitetsrike råvarer, og hele veien har ydmykheten og respekten for råvarene vært implementert i vår hverdag og våre foredlingsprosesser.
Flinke ansatte
Reisen fra en enkel slakterforretning i en bygårdskjeller, til dagens hypermoderne produksjonsanlegg har vært mangfoldig og lærerik. En reise hvor våre lojale og flinke ansatte har gått i front.
Landsdekkende breddeleverandør
Fra vårt utspring i Narvik i høye nord, er Kuraas i dag etablert som en landsdekkende breddeleverandør av kjøttprodukter. Her arbeider snaut 100 kompetente mennesker hardt hver eneste dag for å tilby folket det beste av kjøtt landet har å by på.
![](https://kuraas.no/wp-content/uploads/2022/08/jubileum.jpg)
Premiert
Våre mange medaljer fra NM i Kjøttprodukter er en bekreftelse på at vi lykkes i arbeidet.
![](https://kuraas.no/wp-content/uploads/2022/10/ledig_stilling_1.jpeg)
Vokser
I fabrikk- og lagerlokalene på nesten 10.500 kvadratmeter håndterer vi hele verdikjeden fra slakt til ferdigforedlede sluttprodukter. Fokuset på smak, kvalitet og kundetilpassede produkter, gjør at vi stadig spiser markedsandeler både i dagligvaremarkedet og blant storhusholdningskunder over hele landet.
Nordnorsk kvalitet
En moderne fabrikk og snart 100 års erfaring, er ingenting uten førsteklasses råvarer.
Derfor har vi i Kuraas, sammen med nordnorske bønder og reineiere gjennom mange år, jobbet frem unike produktkonsepter med arktisk sjel og karakter. Friske smaker og sunn mat produsert i midnattssol og mørketid.
![](https://kuraas.no/wp-content/uploads/2022/09/lyngenlam-1920x1080.jpg)
Historen fortsetter
Med respekt for bøndene, håndverket, råvarene og hverandre skal vi fortsette å utvikle oss i takt med samfunnet og markedene rundt oss.
Historien om Kuraas fortsetter, og vi drives fortsatt av drømmen om å levere våre smaker og produkter til stadig nye kunder og enda større markeder.