Gå til hovedinnhold Gå til søk

Med lidenskap for kjøtt
– siden 1926

I 1926 åpnet bondesønnen Ole Kuraas slakterforretning i Narvik. Gjennom fire generasjoner har Kuraas-familien levert kvalitetsmat til folket.

Stadig mer. Stadig bedre. Med ekte lidenskap for kjøtt.

Salt svineknoke

Om Kuraas

I 1926 åpnet bondesønnen og vår forfar Ole Kuraas slakterforretning i Narvik. Gjennom fire generasjoner har vi i Kuraas-familien levd i drømmen om å dele vår lidenskap for kjøtt med folket.

Fra første dag har vår egen merkevare vært båret fram av kvalitetsrike råvarer. Friske smaker og sunn mat produsert i midnattssol og mørketid som i dag selges i dagligvarebutikker og på restauranter over hele landet.

I vårt rikholdige sortiment finnes alt fra velkjent tradisjonsmat til eksotiske produktkonsepter hvor norske råvarer har fått møte smaker og karakterer fra andre verdenshjørner.

For oss handler lokal matproduksjon om bærekraft.
Om en viktig kulturarv, om stolte tradisjoner og lokal verdiskapning med tilhørende arbeidsplasser. Ikke minst handler det om at miljøet har det best når maten dyrkes frem, foredles og selges der vi bor.

Bærekraft

For oss handler lokal matproduksjon om bærekraft.
Om en viktig kulturarv, om stolte tradisjoner og lokal verdiskapning med tilhørende arbeidsplasser. Ikke minst handler det om at miljøet har det best når maten dyrkes frem, foredles og selges der vi bor.

Dyrevelferd

Respekten for våre råvarer og hvilket liv de lever, har fra første dag gjennomsyret alle våre prosesser og strategier og er en fundamental del av vår virksomhet. Vi er overbevist om at dyrevelferd er avgjørende for kvaliteten på sluttproduktene vi sender fra oss.

Jobb hos oss

Vi er alltid på jakt etter flinke folk til Kuraas

Ofte stilte spørsmål:

 • – Ja. Ca 90 % av kjøttet vi benytter er norsk. Av dette er det meste av kjøttet fra nordnorske dyr som er født, oppvokst og slaktet i Nord-Norge. Primært kommer disse dyrene fra Ofoten, Lofoten og Vesterålen. I tillegg får vi en del fra Midt-Troms, Salten og Helgeland. Dyrene er da slaktet hos Horns Slakteri (Leknes), Nortura Bjerka (nærme Mo i Rana) og Nortura Målselv. Vi spiller på lag med den nordnorske bonden.

 • – Ja. Vi har engros-utsalg fra vår fabrikk på Fagernes i Narvik. Her kan du handle i hele kartonger av vårt sortiment som vi produserer til dagligvarebutikkene og til hotel og restaurant markedet.

  Ønsker du å kjøpe hele slakt, ferdig partert slik du foretrekker, gjør vi også det. Skal du arrangere et større selskap, bryllup, barndåp eller lignende kan vi bistå med forslag og mengde beregning.

  Vi ønsker helst at du bestiller på forhånd, slik at varene dine står klart i ekspedisjon når du skal hente. Kontakt oss på epost ordre@kuraas.no eller 769 69 620 og trykk 1.

  Du kan også innimellom finner varene våre til gode priser i appen To Good To Go.

 • Ja. Når du henter varene i engros utsalget, kan du betale med kort. Vi har ikke vipps.

 • – Nei, vi kan dessverre ikke det. Våre varer er primært kjøl- og frysevarer og må sendes med thermo-transport. Disse leverer kun til registrerte firmaadresser som har muligheten til å ta imot tempererte varer. Privatpersoner må hente varene sine selv på vår fabrikk som ligger i Fagernessletta 10, 8514 Narvik.

 • Vi skulle ønske svaret var alle butikker i hele Norge. Det er også mulig å få tak i Kuraas-produkter i de fleste store byer i Norge. Men det er nesten umulig å lage en oversikt over hvilke butikker vi leverer til.

  Er det et helt spesielt produkt du ønsker deg – kan du ta kontakt med oss på Kuraas, så kan vi forsøke å hjelpe deg å finne ut hvor nærmeste butikk ligger. Mange har et sterkt forhold til våre produkter og vi strekker oss selvsagt langt for at du skal få tak i produktene våre.

  Størst sjans for å finne Kuraas-produkter er i dagligvare-butikker fra Nordre Vestland, Trøndelag og i Nord-Norge.

  Er det noe du savner i «din» butikk kan du spørre ferskvare-ansvarlig om de kan ta inn ønsket Kuraas produkt, så kan de kanskje det.

  For Horeca-markedet leverer vi via mange små og store grossister i hele landet. I tillegg er det mulig å bestille via vår netthandel.