Gå til hovedinnhold Gå til søk

Vi er alltid på jakt etter flinke folk til Kuraas

Hvem ser vi etter?

Flinke folk som har lyst til å jobbe med mat. Vi ser alltid etter fagfolk som kan kjøtt. Men vi er en bedrift som utfører alle oppgaver lokalt. Sjekk lenger ned på siden om vi er på jakt etter noe spesial-kompetanse. Finner du ikke noe som passer for deg:  send oss en åpen søknad – dyktige medarbeidere får vi egentlig aldri nok av.

Foto:Michael Ulriksen

Hva gjør vi?

Kuraas er en kjøttprodusent er en bedrift hvor vi gjør alle oppgaver i Narvik, fra administrasjon til produksjon. Fra salg til distribusjon. Vi får kjøtt ferdig slaktet fra bønder rundt i Nord-Norge. Vi utvikler kjøttprodukter, som vi produseres lokalt på fabrikken. Vi pakker, selger og distribuerer produktene med Nord-Norge som hovedmarked. Vi har vunnet en rekke priser for produktene våre og utvikler kjøtt med virkelig lidenskap.

Hvor holder vi til?

Narvik er den lille byen med den fantastiske bakgården. I kommunen bor det rundt 22.000 mennesker og det finnes tilbud innen det meste. Både innen handel, kultur og idrett. I 2024 står et splitter nytt sykehus klart, byen har eget universitetsfakultet og vi er nå søker om alpint-VM i 2029. Med Aker Horizons i spissen planlegges det milliardinvesteringer i ny og grønn industri.

Foto: Michael Ulriksen

Hvem er vi?

Helt siden 1926 har Kuraas solgt kjøtt med base i Narvik, helt nord i Nordland fylke. Selskapet har vært eid og drevet av Kuraas-familien hele veien. Vi har i dag et topp moderne produksjonsanlegg, 120 ansatte og solid økonomi.

Hvorfor bør du jobbe hos oss?

Kuraas er en liten familie-bedrift med korte linjer fra sjefen til de ansatte. Vi spiser både lunsj og frokost sammen og har et svært godt arbeidsmiljø. Vi har utviklet en innovativ bedriftskultur, hvor alle får lov til å bidra i utviklingen av nye og spennende produkter. Verdiene våre er trivelig, engasjert og ærlig. Vi mener dette også er våre suksessfaktorer for vårt arbeidsmiljø.

Hvordan er betingelsene?

Lønna hos Kuraas kan konkurrere med resten av bransjen og vel så det. Vi har en produksjon som går opp mot 20 timer i døgnet. Vi har derfor muligheten til å være fleksibel med arbeidstidene.

Ta kontakt

Rune Stokvold

Økonomi- og personalsjef