Gå til hovedinnhold Gå til søk

Gi de ansatte julegaver som smaker!

Hva passer vel bedre enn å gi de ansatte smakfulle julegaver som kan nytes og deles med de man er mest glad i? - I en tid hvor de fleste har det meste, ønsker vi å slå et slag for våre innholdsrike julegaveesker proppet med julestemning og tradisjon, sier Kjell Kuraas, salgsansvarlig for de populære julegaveeskene.

I år trekker vi også en vinner blant kjøperene, som vinner tre ekstra lammelår!

Ved siden av våre egne julefavoritter som fenalår, lammerull, sylterull og juleskinke, har vi i år også inkludert flere andre gode alternativ fra norske anerkjente mathåndverkere.

– I år kan man også fylle eskene med norsk sjokoladehåndverk fra Jentene På Tunet, velrennomert og prisbelønt spekemat fra Svindland og geitost i verdensklasse fra Den Sorte Gryte i Vestbygda. Så her er virkelige noe for enhver smak, poengterer Kjell.

I år som tidligere har vi laget flere ferdigforslag som spenner fra et enkelt fenalår til esker fulle av varierte julegleder. Det er selvsagt også lov å mikse pakken akkurat slik man ønsker den, forklarer Kjell.

Han forteller om stor interesse, og viser til en rekke bestillinger også fra bedrifter langt sør i landet.

Svidland, Jentene på Tunet og Den sorte gryte er årets samarbeidspartnere og bidrar med innhold i eskene

– Tiden frem mot jul går fort, og vi er allerede godt i gang med årets salg. Ved bestilling bestemmer man selv datoen for utlevering. Gjennom vårt omfattende distribusjonsnett kan vi levere julegaveesker over hele landet, så fremst bestillingene er innsendt før utgangen av november, forklarer Kjell.

Ved utgangen av november trekker vi også ut en heldig bedriftskunde som har kjøpt julegaveesker og sender med tre ekstra fenalår som enten kan nytes rundt lunsjbordet, eller gis til gode kunder og samarbeidspartnere.

Det er også mulig å kjøpe julegaveeskene som privatperson.
– Det er nok mange private som også ville satt pris på smaksrike julegavene, avslutter Kjell.

Kjell Kuraas er salgsansvarlig for de populære julegaveeskene.

Kontakt julegaveselger, Kjell Kuraas, Telefon: 916 32 852 for å bestille.

Her kan du bla i gaveeskekatalogen: