Gå til hovedinnhold Gå til søk

Lansering av Godt kjøp – konsept

Tidligere i februar introduserte vi vår nyeste serie av kvalitetsprodukter skapt spesielt for dere som ønsker en smart handel i en tid hvor priser stadig øker. Med "Godt Kjøp" kan du glede deg over smakfulle kjøttprodukter til en overkommelig pris! Som vi skriver: «God kvalitet til en god pris»!

Hvordan har vi gjort det mulig å beholde kvaliteten samtidig som prisen er gunstig? Ved å tilby litt større og smartere forpakninger og samtidig justere noen av råvarene, har vi skapt en serie som kombinerer gode priser med førsteklasses kvalitet.

Bildetekst: Produktutviklingssjef, Ivan Kuraas, holder her frem et utvalg av Godt Kjøp-produktene.

Serien består av de typiske hverdagsproduktene kjøttkaker, karbonader, pølselapskaus, pølseterninger, skåret bacon og hotellskinke.

Kjøttkakene og karbonadekakene kommer i noe større forpakninger enn våre andre sammenlignbare produkter, og har absolutt potensial til å bli blant familiens nye smaksrike hverdagsfavoritter.

Pølselapskausen er basert på samme gode oppskrift som vår prisbelønte kjøkkenklare lapskaus, og representerer førsteklasses gryteklar og næringsrik hverdagsmat.
Ved å bytte ut saltkjøttet med en nyutviklet og svært kjøttfull pølse kan vi kutte prisen samtidig som vi beholder både smak og kvalitet. Vi tror du vil bli overrasket når du smaker denne.

Bildetekst: Den gode pølse-lapskausen produseres i snabb på 900g.

Pølseterningene som er brukt lapskausen kan også kjøpes i egne forpakninger og brukes i alt fra gryteretter, pytt i panne til omeletter.

Vi har også inkludert hotellskinka i vår nye Godt Kjøp-serie. Dette er et produkt vi har solgt til hotell og catering kunder i mange år og som er en god og gammel resept utviklet av tidligere Kuraas-generasjoner.

Og sist, men ikke minst har tatt skåret bacon og pakket det i en stor økonomi forpakning på 400g som gir en god pris.

De første leveransene er rullet ut til butikkene, som melder om godt salg;)

Se etter de rødgule Kuraas-etikettene neste gang du er i butikken.

Vel bekomme;)

 

Bildetekst: Hotellskinken selges både urøkt og røkt. Begge pakkes i 100g forpakninger.

Bildetekst: Kjøttkaker og karbonadekaker selges i 720g forpakninger.

Bildetekst: Skåret bacon pakkes i 400g forpakninger.

Bildetekst: Pølseterninger pakkes i 250g forpakninger.