Gå til hovedinnhold Gå til søk

Hedret ansatte for lang og tro tjeneste

Hele 29 av våre ansatte har jobbet ved bedriften i mer enn 10 år, 16 av dem i mer enn 20 og fem av dem har vært ansatt i mer enn 30 år.

Foto: Michael Ulriksen

– Denne gjengen er den absolutt viktigste årsaken til at Kuraas snart kan feire sitt 100-års jubileum, sier daglig leder Ole Kuraas om alle jubilantene som har tatt oppstilling langs veggen i kantina.

– Gjennom mange tøffe år har alle disse dyktige fagfolkene valgt å stå brask og bram med bedriften slik at vi sammen har klart å snu Kuraasskuta som nå opplever å ha god vind i seilene, beskriver han.

Torsdag denne uken samlet vi alle ansatte til en flott markering for lang og tro tjeneste.

– Selv om vi alltid har forsøkt å markere de viktigste jubileene, har det aldri vært en helhetlig plan bak det før nå, sier styreleder og markedssjef Kenneth Kuraas.

Til jubel og applaus ble alle jubilantene ropt frem for å motta hvert sitt jubileumsbevis i vakkert krystall.

Leif Tore Voie var førstemann opp. I 36 år har han hatt sin daglige oppmøteplass hos kjøttfabrikken i Narvik. Deretter fulgte snaut 30 ansatte på rekke og rad.

– Vi opplever det som helt unikt å ha så trivelige og lojale arbeidere. Mens mange andre industribedrifter sliter med stort gjennomtrekk blant de ansatte, kan vi i dag dele ut nesten 30 pokaler for «lang og tro tjeneste», beskriver en glad og fornøyd produksjonssjef Ivan Kuraas.

Med en bedrift som går bedre enn noen sinne, var tiden også inne for å gi de ansatte en velfortjent påskjønnelse – den første bonusen på flere tiår.

– Det er utrulig stas å ha mulighet å gi alle de ansatte en ekstra oppmerksomhet. Det er jo dem som er årsaken til de gode resultatene vi opplever om dagen, kommenterte økonomisjef Rune Stokvold etter at han hadde delt ut bunken med «bonuskonvolutter».