Gå til hovedinnhold Gå til søk

Hils på Sebbe

- vår nye ekspedisjonsarbeider og Narvik Wizards nye målmaskin. En Facebook-annonse på en innebandy-gruppe og et sterkt ønske om å prøve livet i vinterland, gjorde at Sebastian Gejskog (Sebbe) tok med seg kjæresten Frida Ek og flyttet fra Nyköping til Narvik. Det er både HRS, Narvik Wizards og vi på Kuraas glade for.

– Jeg har spilt innebandy så lenge jeg kan huske. Det har virkelig vært en viktig del av livet mitt, sier Sebbe som har med seg erfaring fra Allsvenskan i nabolandet.

Selv om den allsidige spilleren kan bekle flere roller på banen, er han først og fremst en viktig angriper som produserer mål og assists for det ferske elitelaget fra Narvik.

– Vi har opplevd en fantastisk mottakelse her i byen, både jeg og Frida. Guttene på laget er blitt som min nye familie. Klubben, med Jens Petter Opshaug og Max Davis Lind i spissen har virkelig stått på for oss. De fikset blant annet jobbintervjuer som endte i ansettelser for oss begge, forteller Sebbe.

Mens Frida bidrar i logistikkavdelingen hos HRS, har vi på Kuraas vært så heldige å få Sebbe inn i vår ekspedisjon-avdeling.

– En lærevillig og pliktoppfyllende ansatt som vi føler funnet seg godt til rette her hos oss. Ikke minst er han en svært trivelig og omgjengelig kar som bidrar godt til et positivt arbeidsmiljø, beskriver markedssjef Kenneth Kuraas.

Sebbe roser også sin nye arbeidsgiver og mottakelsen har fått der.

– Jeg er så glad for at jeg fikk mulighet til å jobbe på Kuraas. Jeg stortrives og føler meg absolutt som en i gjengen. Også er jeg veldig takknemlig for fleksibiliteten jeg har i forbindelse med reiser og kamper for Narvik Wizards.

Nå venter han bare på at vinteren skal feste grepet å fylle fjellene og skianleggene med snø.