Gå til hovedinnhold Gå til søk

Joel Kuraas besto svenneprøven med glans

- Men det var ikke gitt at det skulle bli slik.

I november kunne nok en Kuraasing smykke seg med svennetittel i pølsemakerfaget.
Joel besto med glans og han er nå den andre fra 5. generasjon som er i daglig drift i familiebedriften. Han ser nå frem til å jobbe seg rundt i i hele fabrikken.

Bildetekst: Joels favoritt kake er sjokoladekake, så da måtte det blir det!

 

– Det kjennes både godt og rett og endelig være i mål med svennebrevet, forteller Joel.

Men det det var ikke gitt at det skulle bli slik.

– Samme dag som søknadsfristen til videregående gikk ut, endret jeg førstevalget fra studiespesialisering, til hotell- og restaurantfag. Jeg hadde modnet i tanken på en fremtid her på Kuraas. Det har jeg aldri angret på, sier Joel.

Han valgte et utdanningsløp hvor han først tok ett år på skole for så å være i bedriften i 3 år.

Artikkelen fortsetter under videoen.

 

– Jeg liker å jobbe, så dette har vært et opplegg som har passet meg bra. Til nå har jeg vært mest i produksjonen, men ganske snart skal jeg inn i pakkeavdelingen å fordype meg i alle deler av den. Målet er å ende oppe på et av kontorene, men det skjer ikke før jeg har en grundig forståelse for hele driften, forklarer Joel som ser frem til å jobbe seg rundt i fabrikken;)

Vi i Kuraas ønsker å gratulere med svenneprøven. Joel har de grunnleggende kunnskapene, men ikke minst de rette holdningene vi søker i en arbeider. Vi er veldig fornøyd med at han har valgt å jobbe hos oss og ønsker han lykke til videre som fagmann i vår bedriften.

Til informasjon så er Joel sønn til daglig leder, Ole Kuraas, og barnebarnet til Hans Kuraas.