Gå til hovedinnhold Gå til søk

Julelunsj med fremtidstro og blindtest av Cola

Onsdag denne uken var kantina vår pyntet i julelunsj. Mens lukten av ribbe og pinnekjøtt spredte seg fra kjøkkenet og ut i den oppdekkede spisesalen, strømmet toner fra kjente og kjære julesanger ut av høyttalerne. Det var rett og slett skikkelig god gammeldags julestemning under årets julelunsj;)

 

Bildetekst: Økonomi- og personalsjef, Rune Stokvold, forsyner seg med et smil om munnen. Vaktmester Bjørnar Fredriksen, kjøttskjærer Bjørn Gunnar Thrane og servicearbeider Jon Erling Hauge.

Vår egen salgssjef for storkjøkken, Ståle Pedersen, hadde tatt oppgaven med å tilberede julelunsjen. Som alltid leverte han til gull. Han tryllet frem et velfylt bord med alt som hører julen til – vel og merke var det ikke noe fisk å spore.😆


Som vanlig benyttet vi julelunsjen til å informere alle ansatte om ståa i bedriften.

2022 har på mange måter vært et innholdsrikt år, ikke minst på grunn av generasjonsskifte den 2.2.22 som frembrakte både følelser, tanker og en del spenning.

Høsten har vært tidenes travleste. Dette lot seg merke i All-time-high omsetning først i Oktober også i November. Deretter ble året avrundet med å signere en avtale som mye mulig vil bli vår største enkelt-kontrakt noensinne. Denne alene vil gi oss årlig flere titalls millioner i omsetning.

Til tross for solide salgstall, har Kuraas møtt på mange utfordringer knyttet til prisstigninger på en rekke innsatsfaktorer.

Det ble også grundig redegjort for vår nysatsing i de gamle Rema distribusjon lokalene på nabotomten.
Her blir det blant annet tungt investert i en 1000m2 stor spekehall hvor vi skal produsere all slags spekemat og etablering av nye store tørrvare-, kjøl- og fryselager. Samlet sett vil dette styrke bedriften vår inn i fremtiden.

Blant de mange oppmøtte var et av bordene fylt med bare ungdommer.

– For oss er det en selvfølge å invitere alle kveldsarbeiderne våre på julelunsj.
De representerer en viktig ressurs som står på og utfører helt nødvendige oppgaver hver eneste ettermiddag gjennom hele året.
Kanskje er vi så heldige at noen vil fortsette arbeidslivet hos oss, og bli King Kong i en av avdelingene her på fabrikken, oppfordret en humørfylt daglig leder, Ole Kuraas, da han ønsket alle velkommen.

Ved siden av masse hyggelig samvær, morsomme takk-for-maten-taler, og en blind-test av 8 forskjellige Cola-varianter, ble også juleevangeliet opplest slik vi pleier.

Vi er stolte over alle våre ansatte.
Vi er ydmyke og stolte over historien og industri tradisjonen vi bærer på våre skuldre. Ikke minst er vi klare til å gi alt for å føre Kuraas videre inn i fremtiden.

God Jul – hilsen alle oss på Kuraas.

 

 

 

Det var en høytidelig stund da Terje Dahl leste juleevangeliet.

Håkon Garstad og Mathias Stokvold (vår siste skudd på stammen) koser seg med fremleggene.

Å bestemme seg for hvilken av 8 cola varianter Ivan Kuraas serverer, var sannelig ikke enkelt. Det fikk Britt Overvåg erfare.

Luis Kuraas er femte generasjon Kuraas og en ivrig kveldsarbeider.

Det er alltid trivelig når også pensjonerte arbeidere kommer å er sammen med oss under julelunsjen. Her følger Solbjørg Kuraas godt med, flankert av Ståle Pedersen og daglig leder, Ole Kuraas.

Ungdommene har god matlyst – og det er bra. Til venstre pølsemakerlærling Joel Kuraas, kveldsarbeiderne Oliver Kuraas, Casper Lindgård, Luis Kuraas og Frida Ulriksen. Til høyre unike Ananda som både er formann i pakkeavdelingen og tekniskleder.

Man kan aldri bli lei skikkelig ribbe med sprø svor! Her er styreleder og markedssjef Kenneth Kuraas flankert av økonomi og personal medarbeider Mathias Stokvold, skjæreformann Arvid Eriksen, pølsemaker Mads Andreassen og Marianne Kuraas.