Gå til hovedinnhold Gå til søk

Idrettsstrøm 2023

Linus valgte venstre kryss - og skjøt NOR HK 30.000,- strømkroner rikere. For syvende året på rad har vi i Kuraas latt regionens mange idrettslag og foreninger konkurrere om den årlige støtten på 30.000 kroner som genereres over strømregning vår. I dag ble vinneren, NOR Håndballklubb, feiret med pizzalunsj og overrekkelse av symbolsk sjekk.

Superfinale

Etter en intens avstemningsperiode sto vi igjen med Narvik Atletklubb som vinnere av klassen for individuell-idrett og NOR Håndballklubb som vinnere av klassen for lagidrett.

I år som tidligere møttes disse i en superfinale, hvor vi denne gang fikk hjelp av fjorårets vinner, Narvik Wizards, til å kåre vinneren.

Spiller Linus Schefström fikk det ærefulle oppdraget å selv velge ett av arkene som var teipet fast i hvert sitt hjørne på et innebandymål. Han viste selvsagt ikke noe om hvem som skjulte seg bak arket.

Da den lille hvite ballen smalt i arket i venstre kryss ble NOR Håndballklubb 30.000,- idrettsstrøm-kdroner rikere.

I dag ble et parutvalgte spillere, en trener og en klubbleder gjort stas på med pizzalunsj og overrekkelse av sjekk i kantina til Polar Kraft.

– Dette er blitt en flott tradisjon, og i løpet av de syv årene vi har hatt Idrettsstrøm fra Polar Kraft, har vi bidratt med over 200.000 ,- kroner inn i klubbkassene til en rekke lag og foreninger i regionen. Dette er penger idretten ikke hadde før dette konseptet ble til. Vi takker Polar Kraft for et godt samarbeid og gleder oss allerede til og overrekke en ny sjekk til en ny klubb om et års tid, sier markedssjef, Kenneth Kuraas

Bildetekst: Morten Stormo og Kenneth Kuraas presenterer hvordan hele konkurransen er blitt gjennomført.

Bildetekst: Fremovers journalist fotograferer de stolte vinnerne med sjekken.

Bildetekst: NOR Håndballklubbs styreleder Simen Kleiving bedyrer at pengene kommer godt med til å ruste opp idrettenshus. Dette vil komme alle klubber som benytter lokalene til gode.