Gå til hovedinnhold Gå til søk

Superfinale 2024

Etter en spennende superfinale i Idrettens Hus, var det fleridrettsklubben Nordpolen som i år kunne komme på lunsj å motta sjekken på 30.000,- sponsorkroner generert fra Kuraas sin strømregning hos Polar Kraft.

Det var 12-årslaget til fjorårets vinner, NOR HK, som sto for kåringen av årets vinner. På gutters vis stilte to av lagets spillere seg opp i mål, med rompa til en utvalgt skytter. Under lagdrakta hadde de hver sin t-skjorte med navnene til de to superfinalistene på.

Se innslaget fra Superfinalen under:

Skytteren, som ikke viste hvilken t-skjorte lagkameratene hadde under drakta, fikk selv bestemme hvem av dem han skulle skyte på. Navnet på skjorta til den «uheldige», ble vinneren av årets idrettsstrøm-konkurranse.

– Vi er glade for at Idrettsstrømkonseptet finnes, og for at vi gjennom det, årlig kan gi rundt 30.000,- kroner til lag og foreninger i Narviksamfunnet, sa Jonathan Kuraas som representerte kjøttprodusenten på vinnerlunsjen hos Polar Kraft.

Undertekst: Jonathan Kuraas kunne stole gratulerer årets vinner

Nordpolen, som stilte med tre representanter, var svært takknemlige for støtten.

– Vi vet hva som kreves for å få inn hver eneste krone til klubben, så denne sjekken kommer svært godt med sa, Runar Danielsen.

Han fortalte om en alternativ idrettsforening i medvind, med stor vekst.

– Målet til Nordpolen FF er å skape artige og varierte aktiviteter for alle. Med en årsavgift på 300 kroner, ønsker vi å bidra til sosial rettferdighet i en verden hvor det meste er blitt dyrere, også det å drive med barneidrett. I sum opplever vi at vi treffer litt av denne tidsånden med vårt tilbud, sa Danielsen.

Han fortalte videre om foreningens årlige ekspedisjoner for barn og unge, hvor de får stifte bekjentskap med alt fra overnatting i telt og fjellvandring, til hundekjøring og isfiske.

– Gjennom disse turene ønsker vi å skape minneverdige opplevelser og mestringsfølelser for både barna og de foreldre som vil være med, forklarte han.

Han var tydelig på at Nordpolen ønsker å være en møteplass som fanger enda flere barn og unge til en meningsfull arena hvor enda fler kan oppleve følelsen av å ha en gjeng å høre til.

– Derfor jobber vi strategisk mot at vi også skal være en integreringsarena der familier som allerede er godt etablerte i byen, får tildelt særskilt ansvar for enkeltpersoner i klubben som ikke har det samme store nettverket, fortalte han videre.

– En fantastisk flott og verdig vinner vi er glade vi kan være med å støtte, avsluttet Jonathan Kuraas, før alle de oppmøte kunne gå løs på «pizzabuffeten» i lokalene til Polar Kraft i Kongens gate.